Waardevolle service met onze zaaglijnen

In dit artikel bespreken we wat wij te bieden hebben op het gebied van het zagen van vis. We vertellen meer over onze positie en rol binnen de visverwerkende industrie op Urk en we gaan in op de kansen die wij zien voor het produceren van visrolletjes.

Wat kunnen wij zagen?

Eén van de grootste onderdelen van onze werkzaamheden is het zagen van kibbeling.

Verder zijn wij sterk in het zagen van vierkante blokjes. In principe is het formaat van het blokje niet van belang. Daarnaast hebben we nog de optie om een trapezevorm te zagen. Dat zijn blokjes die wij daarna diagonaal “door de midden” zagen, zodat de gewenste vorm ontstaat. Verder hebben we ook “diamond cut”, dat zijn langwerpige blokjes, die schuin worden afgewerkt.

Met onze veelzijdige flowpacker kunnen we ieder gewenste consumentenverpakking inzetten en wordt het visproduct stevig verpakt.

Zaaglijnen

We hebben twee automatische zaaglijnen die de visfiletblokkenkunnen verwerken in elk gewenst vierkant formaat.

Ook hebben we zes handlijnzagen. Daarmee zagen we filets, hele vissen of andere onderdelen die we niet op de automatische zaaglijnen kunnen verwerken.

Door constant in contact te blijven met onze klanten kunnen wij juist onze flexibiliteit tot uiting brengen met deze handzaaglijnen en zijn wij in staat om uw product succesvol te verwerken.

Bovendien hebben wij ook de beschikking over een goujonmachine die filets tot reepjes verwerkt van 14 mm.

Voordelen

Het zagen van de blokjes gaat volautomatisch, dit heeft als voordeel dat een minimaal  aantal mensen is betrokken bij het verwerken van het product, wat de hygiëne en efficiëntie ten goede komt. Het product blijft zo ook egaler en wordt op de juiste manier gebundeld en snel ingepakt.

Wat maakt ons uniek binnen de visverwerkende industrie?

De kwaliteit van Quick Frozen BV ligt in het feit dat wij onze gespecialiseerde diensten alleen inzetten voor onze klanten. Zelf zijn wij niet actief op het gebied van inkoop en verkoop van producten, dat betekent dat wij geen concurrenten zijn voor onze partners en het leveren van een topproduct aan onze klanten altijd voorop staat.

Doordat de wensen van onze klanten op de eerste plaats komen staan wij open voor de informatie die onze klanten aanleveren, dit help ons om te bepalen hoe wij het product kwalitatief hoogstaand kunnen afleveren en het hoogt mogelijke rendement kunnen behalen.

Een ervaring van een klant met Quick Frozen

“Wij wilden een partij shatterpackblokken laten loskloppen bij Quick Frozen, daarna wilden wij het product ophalen, ontdooien en verder inpakken in de gewenste verpakking.

Door een tekort aan productieruimte liepen wij vast.

Quick Frozen heeft toen voorgesteld om ook het ontdooien voor ons te verzorgen.

Zeer tot onze tevredenheid heeft Quick Frozen de gehele partij losgeklopt en opgeslagen, wij konden op elk gewenst tijdstip de benodigde hoeveelheid afroepen en het stond ontdooid en voor ons klaar.

Dit geeft wel aan dat wij altijd bereid zijn die extra stap te willen zetten om een goede service te leveren. Onze visie is namelijk geen winst op korte termijn, maar een positieve, kwalitatieve lange termijn relatie.”

Nieuw pand

Wij kijken erg uit naar ons nieuwe bedrijfspand op de nieuwbouw locatie aan de Abbert op Urk. Een erg belangrijke eigenschap van het nieuwe pand is dat wij een perfecte klimaatbeheersing kunnen voeren. Door de constante temperatuur in het gebouw en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hygiëne bereiken wij het hoogste kwaliteitsniveau voor de te verwerken producten en de beste arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers.

Visrolletjes

Tot slot zijn wij uniek in Nederland ten aanzien van de productie van visrolletjes.

Een visrolletje weegt zo’n 160 gram is gevuld met saus en groente en vervangt het vlees bij de maaltijd.

Daarin hebben we meerdere variaties qua vulling.

Met onze visrolletjes zet je al snel een gezonde maaltijd op tafel.

Geïnteresseerd in deze dienst? Hier vind je meer informatie over onze zaagafdeling en kunt u contact opnemen.