Werken bij Quick Frozen

Quick Frozen is dé dientsverlener van Verse- en diepgevroren visproducten. Dagelijks kopen vele klanten vis bij ons in. Dit betekent dat er voor jou als Productie medewerker, Meewerkend Voorman of Expeditie Medewerker meer dan genoeg te doen is. 

Dus, Ben jij een enthousiaste doorpakker met oog voor kwaliteit en heb je zin om je handen uit de mouwen te steken binnen een gezellig team? Kom dan werken bij Quick Frozen!

Onze cultuur

Nieuwste vacatures

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan bij Quick Frozen? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures!

Productie medewerkers

Ben jij een enthousiaste doorpakker met oog voor kwaliteit en ben je op zoek naar een leuke (bij)baan met veel afwisseling? Dan ben jij de productie medewerker die wij zoeken!

Meewerkend voorman

Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en lijkt het jou leuk om leiding te geven aan ons productie team? Bekijk dan snel onze vacature Meewerkend voorman.

Expeditie medewerker

Heb jij een Reach – en Heftruck certficiaat en lijkt het jou leuk om verschillende werkzaamheden uit te voeren in onze logistiek? Bekijk dan snel  vacature Expeditie medwerker

Auke Kapitein

Productiemanager Vers

Werk is voor mij mezelf ontwikkelen, doelen opstellen en uitdaging. Daarnaast vind ik gezelligheid op het werk ook belangrijk. Quick fROZEN heeft ervoor gezorgd dat ik werk heb gevonden dat bij mij past. 

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken of heb je een vraag over onze vacatures?

Stuur ons dan gerust een berichtje door ons contactformulier in te vullen.